söndag 19 februari 2012

Blääh....

Hej på er alla som tittar in hos mej!
Usch vilket väder vi har idag. Snöyra så man knappt ser ut.
Lilleman har resfeber! Vi skall med gossarna på en kryssning till Sverige. Han pratar konstant om stora båten och bollhavet. Mamma är färdigt slut innan kryssningen ;). Nå´t måste man ju hitta på att göra med gossarna som har sportlov.
Ovan hänger mitt senaste smycke jag gjort. Ett halsband. Meningen är att jag kan ha nycklar och hänga i det. Arbetsnyckeln och ID-brickan.
Nu mina damer måste jag ta och gå igenom vad vi skall ha med oss på kryssningen. Vi har tidig väckning imorgon. Start senast 06 för att ha god tid på oss att köra mot Åbo. Men får se vad vädret säger, om vi måste starta ännu tidigare? ! ? Hoppaas ej....

Ni skall ha en skön söndag !


                                                        Kram Erica   
                                   

7 kommentarer:

 1. Snygg nyckelhalsband.. Javisst är det skönt med sportlov... Här skall det njutas i fulla muggar träffa väninnor och bara vara !
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 2. Tack Sanne. Juu skönt är det med sportlov...men jag behöver hitta på sysselsättning åt barnen ;)Och det är jag usel på. De är inte "sportiga" av sig. Hela veckan är jag ensam med gossarna då sambon passat på att se till att han har förstahjälps skolningar och eget jobb ( 3 dygn i ett kör).

  SvaraRadera
 3. Jättesnyggt nyckelhalsband!! trevlig resa....det blir nog roligt med bollhav och annat när ni väl är ombord ;)

  SvaraRadera
 4. Tack Louise. Juu bollhavet blir väl THE THING ombord. Brukar vara så :)

  SvaraRadera
 5. Ta en drink ombord och titta pa pojkarna när dom dyker i bollhavet! Sen gar du och köper en ny doft! Voila´!

  SvaraRadera
 6. Snyggt nyckelhalsband!!
  Hoppas ni hade en trevlig resa... det bästa är ju att ställa in sej på att resa på barnens vilkor så går det bättre...fast visst vill man ju annat än sitta vid bollhavet :)

  Ha det bra
  Monica

  SvaraRadera
 7. Resan var riktigt trevligt. Vi satt i bollhavet,eller rättare sagt gossarna. Mamma utanför. Så mycket annat blev det ej gjort.Men bra kryssning för det.

  SvaraRadera