tisdag 28 februari 2012

Ett Smycke....

Hej alla fina!
Idag har vi IGEN en ordentlig snöstorm. De hade lovat upp till 15 cm snö , men på vår gård.....har vi snö upp till knäna!! Försökte skotta lite, men grannen tog över. Min rygg ropar på hjälp. Har ätit så länge all världens mediciner så vanliga värkmediciner hjälper inte mera :( . F...n att det blivit så. Den dagen jag blir frisk (hoppas den dagen kommer) skall jag definitivt detoxa mej själv, så mycket gifter jag ätit under alla dessa år.Idag har jag stickat,stickat,stickat för uppstickarna blivit poppis. Beställningar trillar in hela tiden. Fick även en beställning på lapptäcket av en gammal skolkompis som bor i Norge. Men va f.....n. Jag kan ju faktiskt INTE sy så bra. Det jag syr duger åt mej. Nå vi får se vad jag gör efter alla uppstickare,pulsvärmare,mycken jag tillverkat efter förfrågan ;).
Smycket ovan pysslade jag ihop idag. Gjort på memorywire.

Ha det bra mina vänner !

Kram Erica  4 kommentarer:

 1. Jättevackert armband du pysslat :)
  Tråkigt med ryggont, hoppas du får ryggen i skick.
  Idag fick jag skotta snö i 45 min. för att komma iväg från jobbet och här hemma blir det oxå snöskottning i kväll. Tycker nog att det skulle få räcka med snö för i år.
  Ha det så bra,
  kram Tini

  SvaraRadera
 2. Tack Tini för din kommentar om armbandet.Med denna fart har vi snö ännu vid midsommar ;). Har en så trevlig granne att han har nu gjort mitt skottas :). Blir att föra en cognac flaska till honom.
  Ryggen lär väl aldrig ska bli bra enligt ortopeden :(. Som finnarna säger," ken urheilee ei tervettä päivää näe". Skulle jag detta ha vetat då jag var ung, skulle jag EJ börjat med balett,redskapsgymnastik & friidrott. Och inte heller klättrat i träd som jag kom ner ifrån pang på rygg ;).
  Men bättre hoppas jag det blir så jag inte behöver proppa i mej alla dessa piller som gör mej smått berusad 24/7.
  Ha en skön tisdag trots snön ;)

  SvaraRadera
 3. Stackars dig med din rygg, men du vet ju att det finns miljontals andra med samma sak, här i Österrike ocksa. Det är nya generationernas sjukdom. Ha det sa bra!

  SvaraRadera
 4. Värsta med allt är det att smärtorna blir bara värre med åren ;). Samt min sjukdom fibromyalgi (som i Finland inte är godkänd som en sjukdom ) som gör värken olidliga ibland :(
  Men detta är mitt liv och det får jag leva med. Kan inget annat heller :)
  Ha det gott Sofia

  SvaraRadera