måndag 14 maj 2012

Härliga solen tittar fram

Morning loves!

Jag har haft det en aningen tysst här på min blogg den sista tiden. Men I´m back again :)
Inget extra har jag fått gjort hemma,inga nya tuningar, nya pyssel, ingenting. Men nog finns det idéer i mitt huvud :) . Problemet är hur jag skall få dem gjorda ;)
Har nog riktigt tillräckligt med jobb den närmaste framtiden. Idag skall jag åka och fixa min dotters och hennes sambos lägenhet i ett sånt skick att fastighetsförmedlingen kan ta några foton och lägga den till försäljning ;) . De skall sälja den lilla tvåan och flytta till ett hus på 5 rum och kök. Så nu blir det för oss att hoppa i skåpbilen i helgen och söka några möbler från landet som skall lagas upp. Man behöver kanske lite mera möbler i ett större hus, eller...?
Det skall släpas en gammal kökssoffa, gungstol, skåp, runda bort mm. Och de skall som sagt fixas upp.Och vem skall göra detta? Joo JAG! Men det är helt okej för jag gillar ju att hålla på med sånt. Får nu bara hoppas att mina händer klarar av allt detta.


 Har inte kunnat hålla nåt i mina händer utan att tappa det på golvet/marken :( .
I fredags tog min sambo och den äldre sonen och bar kökssoffan från vardagsrummet in till lillemans rum. Nu har han den som säng. Gossens reaktion då han kom hem från dagis och såg detta, var inte positiv. ALLT han hade i sina händer och lite till for flygande genom rummet. Var har han fått sitt temperament ifrån?! Inte mej :) Det måste komma från hans far :) Men nu har han godkännt detta att soffan är hans säng :)

Lilleman på dagis, hunden varit på morgon rutinerna..... nu tror jag att jag packar mej själv i bilen och kör upp mot Karis och stylar lägenheten ;)

Ha en super bra början på den nya veckan!


2 kommentarer:

 1. Sötisen, du är inte jobblös du inte...ojoj där har du att göra, men verkar vara roligt iaf! Hoppas du orkar med, det låter jobbigt det där med händerna!
  Hihi, kan nästan se sonens min, nä inte har han väl fått humöret från mamma...måste vara pappas pojk!

  Ha en fin dag och sköt om dig!
  Kramisen!

  SvaraRadera
 2. Hei søte vennen :)

  Høres ut som om du har masse å gjøre :) men sikkert ikke så lett da hendene ikke er helt bra, håper du blir bedre snart <3

  For en herlig gutt du har - de skal ha temperament får jeg alltid beskjed om da en av jentene her får et raseriutbrudd på f.eks butikken ;)

  Ha en fin dag, vennen :)
  Klem Lisa:)

  SvaraRadera