onsdag 23 maj 2012

Sommarblommor

Hej på er mina vänner!
Hoppas allt bra med er?
Här tar vi en dag i sänder ;)
Vädret har varit fint. Igår hade vi dock åska på morgonen, men den drog över oss ganska fort. Hade närmare 28 grader i skuggan.
Hemma har jag inte gjort nåt extra men på stugan la jag in gångjärn i fönster så nu går det att vädra. Lille Händige Mamma varit i farten ;) Trappa till utedasset fixat..... Nu är det bara att ta bort gamla kittet från alla de fönster som jag kommer att fixa.
Har varit på geting jakt idag. Haft alla dörrar på vidgavel och in har det kommit GIGANTISKA getingar! Nu är de alla ute tillbaka :)
Lådan på bilden släpade jag hem från landet. Det står Explosiva ämnen på den ;). Det har nångång varit spränämnen i den som armén använt :).
Något nyt?! Jaa, sommaren kommer jag igen att vara sjukskriven :(. Kommer hela sommaren att få jobba för att försöka få min ryggrad rak. Har p.g.a värken fått Skolios. Och den igen förvärrar mina problem i ryggen. Ibland undrar man vad det är för mening med livet?! Eller vad har jag gjort för illa i mitt förra liv för att jag skall behöva lida exra mycket i detta liv? Allt har väl en meninge eller....?

Nu mina goa läsare tänker jag inte gnälla och pirra nåt mera, utan nu skall jag ta min termos med kaffe, sätta mej på bänken ute och bläddra lite i tidningar och hoppas att inspirationen och energin skulle plötsligt dyka upp :)

Sköt om er och ha det så gott.
Tack för att ni tittar in hos mej.


8 kommentarer:

 1. ha rigtig god Onsdag !!

  Kærlig hilsen fra København
  Diana

  SvaraRadera
 2. Hei vennen :)

  Så fine bilder hos deg :) Og så herlig varmt du har det - 28 grader i skyggen - så herlig :) Visst er sommer og sol godt! :) Og så fin kasse :) Den har nok blitt brukt av armeen ja - så heldig du var som fant den :)

  Men huff..høres ikke noe godt ut med ryggen din, vennen ...Snille gode deg fortjener ikke dette i det hele tatt. Håper at du iløpet av sommeren kommer til å få det bedre, og at du får slippe å ha så mye vondt.

  Masse god bedring!
  Solklem Lisa:)

  SvaraRadera
 3. Usch ja,getingar igen.. Man har liksom glömt bort alla småkryp...Har faktiskt mitt första myggbet...;(.
  Appropå skolios...jag hade lunginflammation för något år sen och det togs en lungröntgen efter kursen. Då sa läkaren som tittade på bilden: - Jo inflammationen är borta men vet du om att du har skolios..;) Kiva!

  SvaraRadera
 4. Jobbigt med sånt där..
  Har också stött på en par getingar.. Inte så roligt med en här hemma som kryper och stoppar allt i munnen..
  Vi ses på bloggträffen!
  Lotta

  SvaraRadera
 5. Vad fint du gjort,hoppas du blir bättre Susanne

  SvaraRadera
 6. Ja annars. Visst bor du i Ekenästrakten? Tänkte om man kanske kunde samåka till bloggträffen. Jag kommer att vara där då..
  Lotta

  SvaraRadera
 7. Så fint du har ordnet det.

  Klem

  SvaraRadera
 8. Ujuj, inte roligt att läsa om dina besvär med ryggen. Jag tror inte man förstår det där om hur viktigt det är med hälsan, innan man drabbas av någon form av hälsobekymmer. Håller tummarna att du ska må bättre! Fint har du gjort det!!

  SvaraRadera