tisdag 11 september 2012

Virknålen spårlöst försvunnen

Nämen.. jag har vänt huset upp och ner på jakt efter min stora virknål. Kan inte fatta vart den tat vägen?! Jag brukarhamina stickor och virknålar i en korg och nu är den spårlöst försvunnen. Undrarom det är mucklorna som tagit den ? Eller en liten gosse som brukar alltid behöva låna mammas saker ;). Ett rum osökt och det rummet kräver en grävskopa, nämligen gossens rum. Jag undrar just om han har en matta på golvet? ! Ser endast en salig röra med tåg och tågbanedelar och sist men inte minst, ALLA hans kläder!! Han har " städat " i sina lådor, slängt ut vartenda klädesplagg !!! ARGH....Jag har nämligen tänkt virka mej en lite mindre midsommarrosmatta till sovrummet. Har gjort ett enormt arbete med att klippa sönder gamla lakan och skulle liksom ha haft ispiration just nu att börja virka.
Jaa hittar jag den ej så får jag väl inhandla en ny då.

Nu måste jag ta itu med katastrofområdet och kolla om han råkat "låna" den

Önskar er en super fin tisdag

Ha det gott3 kommentarer:

 1. Ahhhhhh, precis som hos mig...har oxå virknålar och stickor i en korg å lik förbannat försvinner dom! Jag menar jag är ju ensam här så lite mysko är det allt, fniss...
  Hoppas du hittar kroken och får börja på mattan, dom blir fina dina mattor!

  Katastrof är det här oxå, ser ut som ett slagfält så idag får jag nog ta mig i kragen...med näsan i vädret, haha!

  Gooa kramen!

  SvaraRadera
 2. Hejsan hoppas du hittar virknålen

  Kram Rosa

  SvaraRadera
 3. Ja men hos oss försvinner det grejjer hela tiden, chipspåsar töms medan jag är på jobb.. och det konstiga är ju att det ALDRIG ÄR NÅN som tagit dem;))). Hoppas du hittat nålen redan.

  SvaraRadera