tisdag 14 maj 2013

Ett gammalt spetslakan....

.... har fått ett nytt liv.
Sydde till köksfönstret en ny gardin av ett gammat lakan.
Eftersomm in sambo var på jobb så skruvade jag själv dit gardinstången. Släpade in en vanlig stege, placerade den ovanför källartrapporna, kommenderade min äldre son att hålla koll att stegen inte rör på sig då jag klättrat upp och börjat skruva :).
Skulle jag ha väntat att min sambo skulle ha fixat dit gardinstången så tror jag att jag var utan en gardinstång vid fönstret ännu  nästa år  ;).Beklagar de dåliga bilderna.

Åkte till Tenala igår  för att hämta hönsnätet jag glömde efter mej på lörda´n. Meningen var att jag skulle skjuta fast nitar......men min käre sambo kommer ej ihåg vart han lagt nitpistolen. Och tyvärr var han på jobb så jag kunde inte heller be honom söka den. Jag hittade den inte heller, hur jag än sökte igenom källaren. Så vad göra? Juu, det blev till att ta till hammaren och hamra med min vänsterhand eftersom min högra ännu jäklas med mej :(. Fan tar den som ger sig. Jag fick dit hönsnätet! !Ni skall ta väl hand om er.
Må så gott


Önskar er en fin Tisdag <3


5 kommentarer:

 1. Bussigt, man kan kan nog allt möjligt om man bara måst och inte får hjälp, och vad man är stolt över sej själv sen när det är fixat.
  Ha en bra dag!
  Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

  SvaraRadera
 2. Fint blev det ! :)
  Det samm till dig !

  SvaraRadera
 3. hej erica. bra karl reder sig själv, heter det ju ;) fint blev det också!!
  /mia

  SvaraRadera
 4. Så fint det ble! Gøy å gi gamle ting nytt liv:-)
  Ha en fin kveld!!
  Siri

  SvaraRadera
 5. Gardinen blev superfin! Jag älskar gamla lakan och de fint arbetatde spetsar som ofta dekorerar dem!!

  Ha det gott! Kram Sanne

  SvaraRadera