torsdag 11 oktober 2012

Hej mina vänner!

Hela gårdagen gick åt till att gå igenom mina inredningsprylar etc, för jag började ha allt för mycket av det goa, enligt min sambo alltså ;) Och springa ut med hunden som av någon underlig anledning har diarré :( . Urgh, Blev även uppväckt på natten. Då hjälper inget annat än klä snällt på sig och ta en runda med hunden för annars...... jag har ingen lust att städa upp några number two från golvet/mattan.


Denna vackra blomma fick jag av min fd svärmor för att jag hittade boken Dansa för mej Zorbas ( Niko Katzantzakis) som hon letat efter i flere år. Tänk vad man kan hitta på loppiset runt hörnet :)


Nu skall jag fortsätta sy lite vimplar. Och leta fram lite material till en matta av modellen midsommarros. Denna gång har jag tänkt mej en i ljusgrått. Man ser ej skiten lika lätt som i min naturvita ;).

Ni skall ha det så gott.
Trevligt att ni tittar in hos mej :)5 kommentarer:

 1. Jag vet, gubbar tyckar inte om när det är för mycket saker över allt, det ska vara enkelt och luftigt! Ha en fin dag! Här i Österrike regnar det. Kramis, Sofia.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa karlar ;).
   Här ser det ut att bli en solig dag för omväxling :).Men..man vet ju aldrig.

   Radera
 2. Mukavaa päivää sinulle! :)

  SvaraRadera
 3. Inte kul med sjuk hund... Fy att gå ut i mörka natten. Men vad måste man inte göra för sina små... Du är så hurttig med syendet. Önskar jag var det...

  SvaraRadera
 4. Samma här ...karln undrar vad jag ska ha allt till
  kram Rosa

  SvaraRadera