tisdag 20 november 2012

Rotar igenom jullådorna

idag hade lilleman sista testet hos talterapeuten. Han är testad på de båda inhemskaspråken (finska-svenska).
Hans ordföråd motsvarar en 2,8 årigs och han är 3,8. Så nästa vecka får jag höra hur vi skall gå tillväga i fortsättningen.
Har stått med huvudet i jullådorna och gjort inventarie ;). Men jag har en låda borta!!! Fattas julsaker. Och nu har jag gubben 2 dygn på jobb så jag får inget upp släpat från källaren :(.


Tog bort gardinerna jag hade på dörrarna i vitrinskåpet. Hela vardagsrummet blev som "piggare" på nåt vis ;)


Har även försökt lite dammsuga idag eftersom jag hade halva sandlådan innanför dörren ;). Undrar hur det gått till?! Men jag får nog inse att jag INTE ska göra så stora projekt när jag har en mindre bra dag. Jag vet att det låter komiskt när jag skriver stora projekt när jag pratar om dammsugning, men nuförtiden är det ett stort projekt för mej. Jag bara inte klarar av nåt sånt utan att få hjärtklappningar och blir andfådd mm :( .
Nästa vecka skall jag till labben och ta prover och december till smärtpolikliniken för att få ändring på medicineringen.

Nu anser min rygg igen att jag suttit för länge vid datorn. Bäst att röra på sej igen lite.

Önskar er alla som tittar in en fin tisdag.
3 kommentarer:

 1. Men visst blir det liksom en stor förändring bara av att man ändrar på en detalj ;) Det ordnar sig nog med lillgrabben ska du se ;)
  /mia

  SvaraRadera
 2. Men shit vad förbannad jag blev då jag läste ditt tidigare inlägg om hunden!!! Har ju själv en liten hund, och jag blir alldeles galen om vi möter någon som inte har PLI på hunden. Näe, usch och fy f-n. Det som är synd och skam i det hela, är att det tyvärr inte är hundens fel utan att hunden har fel ägare.
  /mia

  SvaraRadera
 3. Så fint du har :) Förändringen blev toppen :)
  Trevlig kväll.
  Kram Tessan

  SvaraRadera