lördag 13 april 2013

Regnet öser ner. Grått och blåsigt.
Här hemma har det ej hänt så mycket nu efter att jag fick tummen gipsad. Inget kan man göra heller och tummen hela tiden ivägen ;).
Onsdag skall jag en sväng till jobbet för att diskutera medflytten till Kervo. Det är så att centralen där jag jobbar i Lojo kommer att flytta till Kervo. Jag är sjukskriven och sökt till skola. Men för mitt bästa så kommer jag att tacka ja till tjänsten i Kervo. Kommer jag in i skolan så får jag ansöka om tjänsteledighet. Fast tackar jag nej till tjänsten och ångrar jag mej inom 2 år så är staten tvungen att anställa mej. Hoh hoh, jag är helt vimsig angående allt detta, så skall bli skönt att få någon som förklarar detta för mej.



Nu vill jag önska er en fin lördag.
Må så gott.



4 kommentarer:

  1. hej erica. Jag hoppas för dig skull att tummen läker fort ;) Vad var det du skulle studera om du väljer skolan...? Sorry, mitt minne :/
    Ha en skönn helg
    /mia

    SvaraRadera
  2. De måtte vara jobbigt att ha tummen gipsad. Kan bara fantisera att man säkert hittar på allt möjligt att göra och att det inte lyckas med tummen i paket.
    Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

    SvaraRadera
  3. Hoppas det går framåt med tummen
    ha det bra
    kram Rosa

    SvaraRadera
  4. Reng og isvind her i dag! Våren som kom, forsvant likegodt igjen...Håper snart den er her for godt, vi nærmer oss jo mai måned! Nydelig liten skål! Jeg har en som ligner, bare mindre:-)
    Fin dag til deg!!
    siri

    SvaraRadera