onsdag 3 april 2013

Remissen jag ringde om igår......det har aldrig kommit nån remiss till sjukhuset!! Gissa om jag blev arg när jag fick höra det?! Ringde HVC men där svarade ett band som berättade att alla var upptagna, " tryck 1 om du vill att vi ringer dej idag ". Hoppade i bilen och körde ner till HVC. Berättade mitt ärende åt mottagningssköterskan (  kanske använde jag några mindre vackra ord ;)  )
Fick stega rakt in till läkaren utan att behöva vänta. Han skrev en ny remiss och sa att jag kunde ringa kirurgiska polikliniken imoron ( idag )  för att höra när de vill ha mej dit.
Han berättade för mej att om man går allt för länge med smärta blir den kronisk. HALLOOO!! Jag lever med kronisk smärta, levt i 3 år.
Så idag ringer jag då sjukhuset. Hoppas läkaren tryckte på knappen SKICKA så att remissen for iväg ;).Så att såhär kan det gå.


Önskar er en fin onsdag!2 kommentarer:

 1. Hej erica. Men visst kan man bli tokig på dessa hälsocentraler och läkare!!! Vår hälsoc. är inte värd att nämna, usel! Jag hoppas det ordnar sig för dig. Vad fint du gjort med tallrikshyllan :))
  /mia

  SvaraRadera
 2. Nej voi f*n ändå....förstår att du tog till bilen och det större vokabuläret ;)
  Jobbar själv som vast.ottohoitaja fast på priv. sidan och vet hur systemet funkar..

  Sköt om dej
  Monica

  SvaraRadera