torsdag 21 november 2013

Idag har jag varist till VNS på ultraljud av sköldkörteln. Har ätit tyroxin sen våren och nu har värdena farit upp åt rumpan, så jag får ta lite mera tyroxin :(. Läkaren kunde inte hittat nåt onormalt. Sköööööönt.

Annars har vi tagit det lugnt med gossarna. Såååå tysst och lugnt när sambon är på jobb ;).Får se hur det slutar nu när jag skall börja springa till HVC med min fibromyalgi. Undrar om det finns nån läkare där som förstår sig på sjukdomen?!?! Som jag så många gånger berättat så vill inte alla läkare här i FInland medge att FM är en sjukdom. Sorligt men sant.Tur så får jag ändå vända mej till sjukhuset vid problem.
Helgen närmar sig med stormsteg :).
Önskar er alla en fin fortsättning på veckan.2 kommentarer:

 1. Krya på dig ..hoppas det blir bättre
  ha en bra helg
  kram Rosa

  SvaraRadera
 2. Noen ganger så må man være frisk for å være syk, man må av og til følge opp leger og sykehus. Noen diagnoser er mindre forsket på enn andre og dermed har den ikke så høy status...veldig synd!! Det er om å gjøre å ikke gi opp og lære seg mest mulig om sin egen sykdom og så ha en lege som hører på forslag man kommer med. Det burde ikke være slik, men det er det en del ganger.Håper du finner en bra lege!

  Ønsker deg en god helg!
  Klem
  Jorunn

  SvaraRadera