måndag 9 januari 2012

Vardag igen då...

Hej på er alla!
Har varit lite trött senaste dagarna, därför har jag inte skrivit nå´t här i min blogg.
Humöret och kärringen börjar vara såååå trött på allat och alla. Nej då,det är min sjukdom och ryggen som jäklas med mej.Lider , som jag nämnt tidigare, av fibromyalgi och den berättar om sin existens så fört det blir ändringar i väderleken eller när mitt liv är "oregelbundet". Så det är all denna värk jag har som drar ner på humöret / orket / lusten ..... Bara att komma upp ur sängen på morgonen....jobbigt. Värför skall jag pina er med mina problem....
Nej nu lite piggare attityd ;). Vi har fått snö igen och det är minus grader.Igår då jag for ut och gå för mej själv,tänkte jag backa tillbaka vid ytterdörren,det var kallt.Gick och kollade tempmätaren,den visade -10!! VA?! Inte är jag ju van med sååå kallt ;).
Jag sitter ensam hemma,sambon på jobb,ena gossen i skolan och den yngsta på dagis. Skönt att få pusta ut lite och vara för sej själv.
Jag har faktiskt gjort någonting med mina händer under helgen.Satte ihop en stege.Japp, ni läste rätt, en stege. Var i höstas och plockade fallna trä´n från skogen och la dem och torka i källaren.

Så ser den ut för tillfället. Vill ha kvar kvistarna för de har en viss charm tycker jag.
Nu skall jag ta itu med lite städning,fast det smakar trä.Men jag måst,min svärmor kommer på besök i veckan.
Ha en bra början på den nya veckan

Kram Erica

2 kommentarer:

  1. Pysselgumman, du har gjort konst igen! Grattis!

    SvaraRadera
  2. Tack skall du ha Sofia :)
    Lite pyssel så inte vardagen blir föööör lång när man bara sitter hemma.

    SvaraRadera